Alegeri pe timp de pandemieTot mai multe voci se întreabă dacă organizarea alegerilor pe timp de pandemie este oportună. Cătălin Ivan, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Naţională subliniază că sunt încălcate drepturi fundamentale ale cetăţenilor.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"În această perioadă orice candidat se poate îmbolnăvi, poate lua acest virus, nu va putea să îşi facă acum campanie, pentru că ţi-e frică să mergi să te întâlneşti cu oamenii, pentru că te expui foarte tare, te expui pe tine, îşi expui familie, îi expui pe cei dragi, deci ar fi un gest de iresponsabilitate maximă să faci campanie în această perioadă."

Dreptul de a alege este şi el compromis.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Dacă în ziua votului am febră? Nu am voie să intru în secţia de vot, garantat, deci nu am dreptul să votez."

Potrivit lui Cătălin Ivan, alegerile ar trebui organizate doar când interacţiunea socială se va putea face în condiţii de siguranţă, când pandemia va fi ţinută sub control şi când vom avea şi votul electronic sau votul prin corespondenţă. Altfel...

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Acest virus care există printre noi se va transmite lejer. Poate că asta se doreşte o imunizare în masă. Un moment mai bun, o oportunitate mai bună pentru o imunizare în masă pentru alegerile locale nu se putea gândi."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook