Alunecări masive de teren, în Glodeni, județul VâlceaAlunecări masive de teren, în Glodeni, județul Vâlcea! Șapte gospodării au fost deja distruse de surpările care amenință și alte case din zonă. Drumul de acces către localitate este, de asemenea, distrus, diferența de nivel fiind de peste o jumătate de metru.

AMBIANȚĂ "Cât am muncit eu aici și ce frumos era și ce conditii erau aici și cum am ajuns casa mea! De ce, de ce, doamne, te-ai supărat așa!?"

Autoritățile locale au dispus evacuarea gospodăriilor amenințate de surpări, dar unii localnici nu se îndură să-și părăsească locuințele. Vasilica Văduva are 85 de ani și trece pentru a treia oară prin coșmarul alunecărilor de teren. Casa i-a fost puternic afectată, însă, deși se poate prăbuși în orice moment, ea nu vrea să plece în altă parte.

VOX "Nu plec eu! Unde să plec eu din munca mea? Pentru ce? Pentru ce să mă duc acum, la vârsta asta? Unde să mă duc?"

Gospodarii care nu vor să-și părăsească locuințele ar putea fi evacuați cu forța, de jandarmi.

VOX "Pericolul este mare, este iminent în orice moment. Deci nu vreau să plec, eu am pornit de la zero aici. Am cumpărat terenul în '80, am început casa, deci, aici e toată munca mea și toată energia și sufletul meu e aici, în locul asta."

Deocamdată, 19 persoane trebuie să-și abandoneze locuințele.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook