Amenzi în domeniul energeticFurnizorii de gaze și energie electrică, în vizorul Autoritatății Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei! Companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia au fost amendate de ANRE, în urma constatării unor nereguli privind factuarea gazelor naturale. Mai exact, pentru luna noiembrie a anului 2021, facturile emise clienţilor nu au respectat schema de sprijin prevăzută de Ordonanța de Urgență a Guvernului şi aprobată prin lege, anul trecut. Cele două companii au primit, fiecare, câte o sancţiune în valoare de 200.000 de lei. De asemenea, au fost dispuse măsuri pentru restabilirea legalităţii în sensul facturării consumului de gaze naturale aferent lunii noiembrie și aplicarea schemei de sprijin pentru beneficiari. Reprezentanţii ANRE le recomandă clienţilor să încheie o convenție de consum cu furnizorul de energie electrică şi gaze naturale, să verifice dacă facturarea s-a efectuat potrivit indexului transmis şi să nu ignore notificările transmise de furnizorul de energie legate modificarea condițiilor contractuale și o eventuală modificare a prețurilor. În cazul în care aceste modificări nu respectă condițiile prevăzute în contract, clientul final are dreptul să sesizeze ANRE sau chiar instanța de judecată.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook