Amenzi în domeniul energeticFurnizorii de gaze și energie electrică, în vizorul Autoritatății Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei! Companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia au fost amendate de ANRE, în urma constatării unor nereguli privind factuarea gazelor naturale. Mai exact, pentru luna noiembrie a anului 2021, facturile emise clienţilor nu au respectat schema de sprijin prevăzută de Ordonanța de Urgență a Guvernului şi aprobată prin lege, anul trecut. Cele două companii au primit, fiecare, câte o sancţiune în valoare de 200.000 de lei. De asemenea, au fost dispuse măsuri pentru restabilirea legalităţii în sensul facturării consumului de gaze naturale aferent lunii noiembrie și aplicarea schemei de sprijin pentru beneficiari. Reprezentanţii ANRE le recomandă clienţilor să încheie o convenție de consum cu furnizorul de energie electrică şi gaze naturale, să verifice dacă facturarea s-a efectuat potrivit indexului transmis şi să nu ignore notificările transmise de furnizorul de energie legate modificarea condițiilor contractuale și o eventuală modificare a prețurilor. În cazul în care aceste modificări nu respectă condițiile prevăzute în contract, clientul final are dreptul să sesizeze ANRE sau chiar instanța de judecată.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook