Amenzi la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”, pentru nereguli privind curățeniaAmenzi de 63.000 de lei, în urma controlului la spitalul "Bagdasar Arseni"! Controlul a fost efectuat în urma semnalului lansat în spațiul public de parlamentarul USR, Emanuel Ungureanu, privind spălarea pereților din spital cu mopul murdar. În timpul verificărilor, inspectorii sanitari au constatat mai multe nereguli privind efectuarea curățeniei și dezinfecției, în condițiile în care acest serviciu este externalizat către o societate comercială. Printre nereguli se numără spălarea mopurilor utilizate la curăţenie, în neconcordanţă cu procedurile aprobate, dar și lipsa dezinfectantului de nivel înalt în depozitul de materiale pentru curăţenie al societăţii comerciale care are contract cu spitalul Prestatorul avea obligația să aplice operațiunile de curățenie doar cu dezinfectanţi de nivel înalt, în secţiile cu risc crescut. Totodată, inspectorii sanitari au descoperit că procedura operațională privind curățenia și dezinfecția în spital, nu a fost adusă la cunostință firmei de curățenie în vederea instruirii personalului și a implementării acesteia. În urma neregulilor găsite de inspectorii sanitari, firma de curățenie a fost amendată cu 35.000 lei pentru nerespectarea procedurilor specifice activității de curățenie, dezinfecție în unitățile sanitare și lipsa din dotare a produsului biocid utilizat pentru dezinfecția de nivel înalt. Totodată, coordonatorul personalului firmei a fost amendat cu 20.000 lei pentru nemonitorizarea activității. Directorul de îngrijiri de la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar Arseni" a fost amendat cu 2.000 lei pentru nerespectarea programului propriu de supraveghere, prevenire și control, iar medicul epidemiolog cu 2.000 lei, pentru nerespectarea programului propriu de supraveghere și control a infecției asociate asistenței medicale. Totodată, două îngrijitoare de la firma de curățenie au primit amenzi de câte 2.000 lei fiecare, pentru necunoașterea tehnicilor și procedurilor de curățenie și dezinfecție.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook