ANAF, în pericol să pradă banii pentru reformarea instituțieiANAF, în pericol să piardă banii pentru reformarea instituției! Considerând că există motive puternice pentru anularea proiectului de reformare a Fiscului din România, Banca Mondială discută în prezent, oficial, această posibilitate cu reprezentantii Guvernului României. Este vorba de creditul de 90 de milioane de dolari destinat digitalizării si restructurării Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală. Banca Mondială arată că în ultimele 6 luni există o implementare necorespunzătoare a etapelor proiectului. În acest sens, nu s-a făcut niciun progres pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”Surse apropiate echipei române de negociatori cu Banca Mondială afirmă ca "disputele tehnice" între experții guvernamentali și cei ai organismului financiar internațional cu privire la modalitățile de implementare a proiectului au început de câțiva ani. Picătura care a umplut paharul a fost, însă, decizia Guvernului Tudose de înființare a Centrului National pentru Informații Financiare. Decizia este percepută de experții Băncii Mondiale drept o parazitare a proiectului de reformare a Fiscului.”

Banca Mondială a anunțat, că procesul de modernizare al ANAF s-a blocat imediat după prima etapa a achiziției sistemului de management al veniturilor bugetare, finalizată în octombrie 2017. După o trecere în revistă a problemelor structurale cu care se confruntă Fiscul român, Banca Mondiala a transmis guvernului de la București că aceste provocări rămân importante, indiferent de soarta proiectului de modernizare a administrării veniturilor." Redacția de știri Național TV a cerut un punct de vedere al Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală privind impasul proiectului de reformă. Reprezentanții instituției au precizat că răspunsul va fi dat conform regulamentului, în termen de 30 de zile.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook