Ancheta continuă la Caracal, sub presiunea expirării mandatului de cercetare la fața locului



Ancheta de la Caracal a ajuns în a cincea zi consecutivă, în condițiile în care procurorii D.I.I.C.O.T. au un mandat pentru verificări valabil până vineri! Anchetatorii au început să spargă plăcile de beton din curtea suspectului Gheorghe Dincă. Totodată, alți criminaliști scotocesc pădurea în care au fost găsiți, luni, doi saci de plastic băgați unul în altul, alături foond rămășițe umane carbonizate, despre care Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu. Din rămpșițe au fost prelevate probe care au fost trimise la Institutul de Medicină Legală pentru expertiză ADN, dar și pentru expertiză antropologică. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă rămășitele aparțin Luizei sau dacă este vorba de o altă victimă.

COSMINA STOIAN, reporter ”Tot astăzi au loc expertizele informatice asupra celor trei telefoane deținute de Gheorghe Dincă. Anchetatorii vor să afle cu cine a vorbit și ce mesaje a trimis sau a primit suspectul. Expertiza informatică include și datele dintr-un laptop şi un aparat foto găsite în casa lui Dincă.”

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care a asistat la ancheta desfăşurată la locuinţa lui Gheorghe Dincă, spune că acea casă este un dezastru şi că peste tot miroase a cadavru. Avocatul a mai declarat că Gheorghe Dincă este cu siguranță sfătuit de cineva, deoarece are o tehnică bine stabilită de manipulare a anchetatorilor. Pop susține că cineva îl învaţă în timp util ce să declare și cum să pună anchetatorii pe anumite piste, urmărind, astfel, închiderea cazului cu două victime.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook