Anchetă în cazul osemintelor descoperite printre gunoaie, pe un teren din CraiovaAnchetă în cazul osemintelor descoperite în gunoiul aruncat pe un teren de la marginea oraşului Craiova. Oamenii legii încearcă să stabilească cine este persoana decedată și cum au ajuns oasele acolo. Sicriul cu oseminte a fost descoperit de doi craioveni pe un teren care aparţine Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ Craiova, instituție care se ocupă și de adminstrarea cimitirelor oraşului. Din primele cercetări rezultă că resturile umane nu aveau cum sa ajungă acolo, dacă nu erau aduse intenţionat de angajaţii unuia dintre cimitirele oraşului. În paralel cu ancheta procurorilor a fost demarată și o verificare internă în cadrul regiei.

RELA FILIP, director, RAADPFL Craiova "În această clipă, noi anchetăm şi o să vă dăm un rezultat când se termină ancheta. Cu siguranţă, au fost duse acolo de angajaţii regiei. Nu se ştie din ce cimitir. Noi administrăm patru cimitire. Asta cercetăm."

Localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu îşi explică de ce ar fi făcut cineva aşa ceva.

VOX "Asta e de la Dumnezeu, lasat din pământ. Suntem făcuţi din pământ, în pământ să intrăm. Deci, putea să le mute în altă parte."

VOX "Nu este normal. Ori arse, ori puse acolo și, după şapte ani, cum fac ei. Tot vreunii de au scos pe cineva, de au ştiut că mai e acolo."

Anchetatorii au mai găsit un sicriu pe terenul administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public şi Fondului Locativ. Până în acest moment nu s-a anunţat, însă, dacă înăuntru se aflau şi rămăşiţe umane.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook