Angajații din Finanțe continuă protesteleContinuă protestele angajaţilor din Finanţele Publice! La Galaţi, Alba, Arad, Timişoara, Craiova, Constanţa, Vrancea şi Vaslui, angajaţii au ieşit în faţa sediilor instituţiilor şi au întrerupt programul de lucru cu publicul. Mai mult, protestatarii vor veni mâine la Bucureşti, pentru a manifestaţie de amploare.
ei vot să discute cu ministrul Finanţelor.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Angajaţii Direcţiilor Judeţene ale Finanţelor Publice sunt nemulţumiţi de proiectul legii salarizării, care le-ar putea diminua veniturile cu până la 20%. De aceste scăderi, ar urma să fie afectaţi aproximativ 12.000 de salariaţi. Ei spun că vor continua protestele."

Luni, câteva mii de salariaţi din direcţiile de finanţe publice au declanşat un protest spontan, nemulţumiţi de proiectul legii salarizării, iar protestul s-a extins rapid în toată ţara, la direcţiile de finanţe din unele oraşe activitatea fiind oprită total. Câteva sute de salariaţi au protestat şi în faţa sediului Ministerului Finanţelor. În aceeaşi zi, angajaţii din vămi s-au solidarizat cu colegii din Direcţiile Finanţelor Publice şi au organizat o acţiune de protest sub forma ”excesului de zel”, astfel că toate maşinile care au trecut prin punctele de frontieră au fost controlate amănunţit.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook