"Armonia Artelor", vernisaj spectaculos în CapitalăIubitorii de artă se pot bucura de expoziţia Armonia Artelor din Capitală! Creațiile au fost prezentate publicului în cadrul unui vernisaj de excepţie.

ELIAN BĂCILĂ, pictor
"Mi-a luat cel puțin 3 luni și încă nu e gata, la celelalte am lucrat 6 luni. Ce vreți să mai adăugați? Vreau să adaug în final ca să creez efectul optic și separația și efectele speciale, un lac special și acest lac special poate să fie o sticlă lichidă, poate sa fie un lac special care atunci când faci filmarea și când te uiți la ea să pară că este albastru." 

CARMEN OLTEANU, pictor

"Sunt o colecție de măști, păpuși, marionete care le putem lua din istoria omenirii când omul și-a creat după chipul și asemănarea lui așa cum și Dumnezeu a făcut omul. El a creat păpuși și a creat măști și evident marionete cu care să se joace, cu care să vorbească, cu care să împartă lucruri bune și lucruri rele."

Carmen Olteanu are în palmares multiple expoziții în mai multe județe, dar și în București, lucrările ei regăsindu-se în colecții particulare din țară și din străinătate. La eveniment, cei prezenți au ascultat-o pe soprana Daniela Rada.

AMBIANTA 

DANIELA RADA, soprană
"Am vrut să facem arta românescă, toate formele ei. Țin să spun că de fiecare data când am fost în Franța am avut recitaluri, am cântat și opere românești."

"Mi-a plăcut foarte mult tabloul acesta, îmi plac foarte mult ochii sunt foarte expresivi și parcă privesc înăuntrul sufletului meu."

Mişcarea culturală desfăşurată sub denumirea Ephemere a mai avut loc la Paris în luna noiembrie a acestui an și va mai avea loc și în luna februarie a anului viitor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook