Aromele Indiei, în CapitalăBucureștenii au mers în Grădina Botanică din Capitală pentru a se bucura de o vară indiană. La cea de-a 15-a ediție a Festivalului „Namaste India”, peste 40 de expozanți au venit cu produse care amintesc de culorile și aromele acestui tărâm îndepărtat.

"Avem mai multe colecții de bijuterii, suntem la acest festival Namaste cu articole artizanale realizate la noi în România, avem colecții inspirate de cultura indiană, dar și de cultura peruană. Spre exemplu, în fiecare an, eu lansez o nouă colecție de bijuterii."

Copiii au realizat diverse lucrări la un atelier dedicat lor.

"Este un atelier pentru toate vârstele, este pictură pe ceramică cu fapte bune incluse pentru că jumătate din sumă merge pentru terapia unor copii cu autism și la ediția aceasta a culturii indiene, am pregătit foarte multe elemente de simbolistică din cultura lor cu animale totemice, cu simboluri vegetale, cu ființe de lumină, cu îngeri, cu tot ce înseamnă incluziune și diversificare pentru cultura cu cea mai mare diversificare din lume."

"O căsuță, este o ciupercuță pentru elf, da și o pictez acum, nu am terminat-o încă, mi se pare foarte draguță."

"Festivalul "Namaste India" are loc încă de 15 ani în București, am ajuns la a 15-a ediție, promovăm cultura, gastronomia, arta, literatura, precum și limbile Indiei, în fiecare an avem cam trei zile, se întâmplă de doi ani la rând la Botanică și încercăm să promovăm toate statele Indiei și toate culturile care fac parte din India, o țară extrem de diversă și pe care vă urăm să o vizitați cu toții."

India atrage an de an tot mai mulți vizitatori, datorită tradițiilor, templelor și peisajelor sale.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook