Art Nouveau în linii de arhitectură"Art Nouveau în linii de arhitectură”, o nouă interesantă expoziție colectivă deschisă publicului de către profesorul și arhitectul Luca Matei Stoian. Acest eveniment recomandă publicului larg şi comunităţii culturale internaţionale explorarea patrimoniul Art Nouveau-ului prin tehnicile desenului realizate de tinerele talente creatoare.

prof. dr. arh. LUCA MATEI STOIAN, președinte C.E.A.A.A.

"Ne aflăm în spațiul expozițional al OAR București cu un proiect "Art Nouveau în linii de arhitectură” un proiect ce s-a dezvoltat ca fiind un concurs internațional în 2021 organizat de Centrul de Excelenţă în Arhitectură, Arte şi Audiovizual și Muzeul Ţăranului Român. Astăzi la sediul OAR București puteți viziona cele mai reprezentative lucrări premiate în 2021."

NICOLAE STOIAN, membru de onoare C.E.A.A.A.

"Pe simeze avem diverse lucrări inspirate din această epocă. O recunoaștem ca o epocă care a rămas tributară imaginii feminine, multe portrete."

EMIL IVĂNESCU, președinte OAR

"Nu numai că încurajăm dar avem un program special pentru arhitecți în care oferim spațiu, oferim suport pentru arhitecți ca să-și realizeze expoziții aici."

La proiectul „Art Nouveau în linii de Arhitectură” au participat 163 de elevi și studenți din 5 țări din Europa. Organizatorii au oferit 25 de premii pentru 7 secțiuni: Desen de linie, Grafică, Arhitectură, Detaliu de Arhitectură, Interior, Culoare, Afiș, Fotografie + alte 4 Premii speciale: Premiul C.E.A.A.A., Premiul M.N.T.R., Premiul Igloo și Premiul Vizoo.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook