Artist în straie de doctor



Actriță, cântăreață și medic în slujba oamenilor! Tatiana Perhinschi este medic cardiolog în Rimini, Italia. Ea vindecă inimi, insa alină suflete prin voce, prin muzică, fiind și interpretă de muzică populară. Cardiologul sucevean încearcă să îmbine armonios muzica şi cardiologia, iar aprecierile nu s-au lăsat așteptate. Este invitată să prezinte evenimente de prestigiu în Italia, face parte din Asociația carabinierilor din San Clemente - Morciano di Romagna și participă la actiuni caritabile de prestigiu. Deși este implicată în multe proiecte în Italia, dorul de casă este mare.

TATIANA PERHINSCHI, medic cardiolog

``În orice colț de lume ai fi, dorul de casă, nu îl poți trata decât întocându-te acasă.``

Cel mai recent proiect al Tatianei Perhinschi, pentru care a venit pentru câteva zile, de la Rimini, la București, este filmul „În căutarea fericirii„ o comedie ce abordează o temă universală, fericirea.

TATIANA PERHINSCHI, medic cardiolog

``Rolul cel mai greu de interpretat ar fi rolul propriei vieți, propria mea viață. Cinematografia este o reflexie a vieții, dar filmul adevărat este viața.``

RITA GIANCOLA, regizor

"Tatiana este o actrita extraoridnara, am avut noroc ca am intalnit-o. Cautam o actrita romanca si am gasit-o, in urma unui film la Roma. Am vazut-o pe Tatiana si mi-am spus: Ea este!"

Noul film în care joacă Tatiana Perhinschi este o provocare pentru suceveancă.

RITA GIANCOLA, regizor

"Este o comedie si incercam, cu zambete sa ii facem pe oameni sa se gandeasca la tema fericirii. Am ales Romania, si mai ales Bucurestiul pentru ca este vorba de un psiholog care este indragostit de o tanara romanca. "

Poveștile din film sunt spuse în fața psihologului, dr. Castelli, interpretat de actorul și compozitorul cu experiență artistică în programul italian RAI, Manrico Caldari. Dr Castelli trăiește cu amintirea unei mari iubiri, pe care a întâlnit-o la București, Tania, interpretată de românca Tatiana Speranța Perhinschi. Tania este o româncă foarte frumoasa, care a devenit un faimos designer de modă și care își dedică tot timpul carierei și creșterii fiului ei, Andrei, căruia nu i-a spus niciodată cine este tatăl lui. Într-o zi, destinul face ca dr. Castelli să o întâlnească din nou pe Tania și să descopere că pentru dragostea lor timpul a stat pe loc.

MANRICO CALDARI, actor

"Tatiana este o fata foarte frumoasa, agreabilă dar si foarte exigenta. Vrea ca lucrurile sa fie facute bine, si ii dam dreptate, si noi facem lucrurile cu pasiune."

Romanca spune ca isi doreste ca prin experienta ei sa inspire si sa ajute oameni.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook