Asociația Victimelor Accidentelor înfierează legile strâmbe care împiedică despăgubirileLegi care se bat cap în cap, şi oameni care aşteaptă mult şi bine despăgubiri! Persoanele vătămate în accidente de circulatie primesc compensaţiile cuvenite după luni sau chiar ani de aşteptare, atrage atenţia, într-un comunicat, Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie. Şi asta din cauza unor hotărâri judecătoreşti ce resping executarea unor decizii definitive ale instanţelor. Magistraţii motivează că persoanele prejudiciate îşi pot valorifica dreptul de despăgubire exclusiv după regulile Fondului de Garantare al Asiguraţilor. Numai că procedura executării silite nu este recunoscută de legea de organizare şi funcţionare a acestui fond.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "După patru - cinci ani de procese, persoanele vătămate în accidente de circulaţie mai aşteaptă încă luni sau ani până intră în posesia banilor ce reprezintă compensarea traumelor suferite, întrucât sunt obligate să se supună unor noi reguli, altele decât cele procesuale şi în contradicţie cu acestea."

Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie consideră că organismul de garantare a contractelor de asigurare încheiate de asiguratori care au intrat în faliment are obligaţia de a despăgubi persoanele prejudiciate, dacă sunt depuse documentele justificative privind prejudiciul şi dacă există bani în contul fondului. În plus, termenul de plată în cazul poliţelor RCA este de 10 zile de la finalizarea dosarului. ”Atunci când documentele ce atestă despăgubirea sunt hotărâri judecătoreşti definitive, orice activitate de analiză suplimentară a acestui organism în raport cu evenimentul ce a generat despăgubirea sunt inutile şi ilegale", se mai menţionează în comunicat.Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook