Atacul lui Klaus Iohannis



Klaus Iohannis, atac la adresa PSD! Şeful statului a participat la Consiliul naţional al liberalilor, ce a avut loc la Palatul Parlamentului. În discursul său, preşedintele, care provine din rândurile acestui partid, a cerut PNL să fie unit pentru o alternativă la stilul de conducere al actualului guvern, considerat de Iohannis drept "iraţional şi ireal".

KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

"PSD a promis românilor că va curge lapte şi miere, că vor face economia să meargă, că vor creşte salariile şi pensiile, că toţi vor avea locuri de muncă şi va fi atât de bine cum nu s-a văzut vreodată. Dar, ghinion, nu s-a întâmplat aşa ceva, au început să lucreze la cu totul altceva, au început să demonteze justiţia românească. Asta a fost prioritatea reală a PSD."

Şeful statului a adăugat că guvernul a preluat o ţară cu o economie în creştere, dar că optimismul a dispărut. Klaus Iohannis a găsit şi o explicaţie:

KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

”Un politician pe nume Dragnea împreună cu câţiva acoliţi au pus mâna pe putere în PSD, în guvern şi în Parlament şi de atunci încearcă să folosească această putere în interes propriu şi personal pentru a scăpa de justiţie. Nu-i preocupă nici ţara, nici economia, nici românii, ce să mai vorbim despre imaginea României în Europa şi în lume. Îi preocupă pur şi simplu să scape de dosare. Aşa ceva nu e posibil într-o ţară eururopeană, democratică."


Consiliul Naţional al PNL s-a întrunit pentru a stabili criteriile, procedura şi calendarul de alcătuire a listei candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, dar şi calendarul de desemnare a candidaţilor PNL la funcţiile de primar în municipiile reşedinţă de judeţ. Preşedintele PNL, Lodovic Orban, a lansat un apel către forţele politice adversare PSD pentru unitate şi a cerut partidului ”să se pregătească serios de guvernare”.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook