București. O arhitectură europeanăSă ne cunoaștem mai bine orașul în care trăim. Proiectul cultural "București. O arhitectură modernistă europeană", inaugurat în această săptămână în Piața Amzei din Capitală urmărește creșterea atractivității tinerilor față de protejarea patrimoniului orașului București. Expoziţia semnată de profesor doctor arhitect Luca Matei Stoian are un conținut complex și de maxim interes pentru publicul larg, cuprinzând panouri de fotografie de arhitectură modernă, edificii relevante pentru arhitectura modernistă a Capitalei si o machetă a Palatului Victoriei.

prof.dr. arh. LUCA MATEI STOIAN, președinte CEAAA
"Centrul de Excelență în parteneriat cu Primăria Sectorului 1realizează acest proiect cultural București, o arhitectură modernistă europeană. Acest proiect are ca scop mediatizarea patrimoniului de arhitectură și încurajarea tinerilor să-și valorifice arhitectura în special din București, să o cunoască, este mare păcat că foarte mulți dintre ei nu cunosc valoarea clădirilor pe care le văd."

GRAȚIELA STOIAN, profesor, artist plastic

"Este o expoziție interesantă, merită văzută o dată în viață deoarece are foarte multe monumente istorice, este o expoziție cu mari valori arhitecturale."

NICOLAE STOIAN, membru de onoare CEAAA
"Sunt încântat că particip alături de domnul arhitect la un proiect care genereaza multă cultură, trezește tinerilor interesul pentru patrimoniu."

DORU GOGULANCEA, ambasador cultural CEAAA
"Sunt copleșit să vezi într-un spațiu, e drept generos, foarte multe clădiri ale Bucureștiului, prezentate într-un mod absolut uimitor de tânărul arhitect prezent, domnul Stoian."

Proiectul cultural și expoziţional "București. O arhitectură modernistă europeană" poate fi vizitat în perioada 18 decembrie 2021- 30 martie 2022. Accesul la expoziție este gratuit și se realizează în cadrul tururilor ghidate.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook