Bucureşti. O arhitectură modernistă europeanăArhitectura interbelică a Bucureştiului, prezentată într-o expoziţie de excepţie la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Capitală! Proiectul cultural "Bucureşti. O arhitectură modernistă europeană" pune în discuție arhitectura modernă a Bucureștilor, realizată în jurul anilor 40. Expoziţia propusă de dr. arhitect Luca Matei Stoian are un conținut complex și de maxim interes pentru publicul larg, cuprinzând panouri de fotografie de arhitectură modernă, edificii relevante pentru Capitala României.

prof. dr. LUCA MATEI STOIAN, președinte CEAAA
"Avem o expoziţie cu cele mai reprezentative clădiri din Bucureşti, primării, palate de cultură, palate de conducere, precum CFR, Palatul Victoria. Avem clădiri ce astăzi dăinuie şi care ar trebui multe dintre ele restaurate, emblematice."

EMIL IVĂNESCU, preşedinte, Ordinul Arhitecţilor Bucureşti
"Este un eveniment, este o expoziţie despre patrimoniul modernist bucureştean şi ne bucurăm foarte mult, pentru că este nevoie de cât mai multe expoziţii în stilul acesta."

ALEXANDRA DANA STOIAN, director relații internaționale CEAAA
"Este foarte important în primul rând să cunoaştem edificiile care ne înconjoară, să reuşim să ne identificăm cu ele atunci când facem pur şi simplu o plimbare lejeră."

VIRGIL ȘTEFAN NIȚULESCU, manager Muzeul Țăranului Român
"Eu sunt bucuros că domnul Luca Matei Stoian continuă prin Centrul de Excelenţă pe care îl conduce colaborarea cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român."

GRAȚIELA STOIAN, vicepreședinte CEAAA

"Proiectul este iniţiat de Centrul de Excelenţă al Arhitecturii, Artei şi Audiovizualului, centru care promovează în mod special dezvoltarea personalităţii tinerilor."

Expoziția "București. O arhitectură modernistă europeană" poate fi vizitată în perioada 16 septembrie - 12 octombrie 2021, la Sala Noua Galerie din cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook