Bucureştiul se topeşte! Ce măsuri ia primăria Capitalei pentru a ne proteja de căldura excesivăBucureştiul se coace, la temperaturi sahariene! Pentru a mai atenua efectul arşiţei, primăria a luat o serie de măsuri. Vor fi intensificate acţiunile de curăţenie stradală şi de eliminare a depozitelor de deşeuri necontrolate. Operatorii de salubritate vor fi la datorie între orele 13 şi 17, pentru a stropi străzile, dacă indicele de confort termic depăşeşte pragul valoric de 75 de unităţi.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter

"În mai multe puncte din Bucureşti vor fi montate containere anticaniculă. Acestea sunt dotate cu chiuvetă, aer condiţionat, canapea, dar şi personal medical, la care bucureştenii pot apela în caz de nevoie. Primele trei astfel de containere au fost instalate în Piaţa Moghioroş, Piaţa Romană şi Crângaşi."

În 15 locuri aglomerate din Bucureşti au fost montate corturi, unde personal medical voluntar și medici de medicină școlară pot oferi asistenţă celor afectaţi de căldura toridă. În următoarea perioadă vor fi instalate alte 17 corturi anticaniculă. 

Totodată, toate fântânile arteziene din oraş vor fi menţinute în funcţiune. Pe de altă parte, Primăria Generală face apel la bucureşteni să nu depoziteze deşeurile menajere şi asimilabile acestora direct pe sol, ci numai în recipienţi şi saci destinaţi colectării acestora. De asemenea, este interzisă depozitarea deşeurilor în mod necontrolat pe domeniul public.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook