Buletin cu semnătură electronicăRomânii vor avea buletine electronice, până la finalul anului 2023. Potrivit chestorului de poliţie Cătălin Giulescu, noul document de identitate va fi prevăzut și cu semnătura electronică a posesorului. Va veni, astfel, în sprijinul cetățeanului, în ceea ce privește autentificarea și semnarea electronică în relația cu autoritățile statului, respectiv cu mediul privat. Direcţia Generală pentru Evidenţa Persoanelor îşi propune să emită, până la sfârşitul acestui an, cartea electronică de identitate la nivelul tuturor serviciilor publice comunitare din ţară. În prezent, la nivel național există circa 630 de servicii publice comunitare. În a doua jumătate a acestui an, va începe emiterea cărțile electronice de identitate, mai întâi la nivelul Capitalei şi apoi, progresiv, la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ. Noua carte de identitate va înlocui și funcţia de autentificare a cardului de sănătate actual, însă, nu va conţine nicio informaţie referitoare la starea de sănătate a cetățenilor. Cetățenii care nu îşi doresc o carte de identitate cu suport electronic vor putea opta pentru o carte de identitate simplă, care va avea acelaşi format, cu aceleaşi elemente de securitate, mai puțin suportul de stocare a datelor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook