Camelia Smicală, apel disperatCamelia Smicală, nou apel disperat către autorităţile din România, în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Convenţiei cu privire la Drepturile Copilului! Medicul român denunţă încălcări grave ale drepturilor omului, în Finlanda, şi cere repatrierea rapidă împreună cu copiii săi.

prin telefon, Camelia Smicală: "Maria este izolată, nu are voie să meargă la şcoală, nu are voie să vorbească cu nimeni, iar Mihai este fugit. De ce îl hăituiesc, in loc sa il asculte, potrivit legii finladeze? Si ce v-au răspuns? Aşa a dat ordin Socialul, care este autoritatea supremă în Finlanda."

Potrivit Cameliei Smicală, statul finlandez susţine că ar vrea să fugă cu minorii.

prin telefon, Camelia Smicală: "Ei au inventat un motiv, ca in 2015, că aş vrea să fug cu copiii din ţară, pe baza faptului că am cerut ajutorul României. Este vorba despre abuzuri extrem de grave şi de încălcări extrem de grave ale drepturilor omului, România, ai cărui cetăţenii suntem, prin instituţiile sale, MAE şi Preşedinţie, ar trebui să facă apel de urgenţă la Uniunea Europeană."

Redacţia Naţional TV a solicitat un punct de vedere Ministerului Afacerilor Externe, în privinţa posibilităţii repatrierii. Cazul Cameliei Smicală este cunoscut publicului din România. După divorţul de soţ, copiii i-au fost luaţi de statul finlandez, în urma unei descinderi în forţă, în 2015. Situaţia sa i-a sensibilizat pe românii din Diaspora, dar şi din ţară care au făcut mai multe mitinguri de protest pentru a o sprijini pe mama ce luptă să îşi recupereze copiii.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook