Camelia Smicală, apel disperatCamelia Smicală, nou apel disperat către autorităţile din România, în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Convenţiei cu privire la Drepturile Copilului! Medicul român denunţă încălcări grave ale drepturilor omului, în Finlanda, şi cere repatrierea rapidă împreună cu copiii săi.

prin telefon, Camelia Smicală: "Maria este izolată, nu are voie să meargă la şcoală, nu are voie să vorbească cu nimeni, iar Mihai este fugit. De ce îl hăituiesc, in loc sa il asculte, potrivit legii finladeze? Si ce v-au răspuns? Aşa a dat ordin Socialul, care este autoritatea supremă în Finlanda."

Potrivit Cameliei Smicală, statul finlandez susţine că ar vrea să fugă cu minorii.

prin telefon, Camelia Smicală: "Ei au inventat un motiv, ca in 2015, că aş vrea să fug cu copiii din ţară, pe baza faptului că am cerut ajutorul României. Este vorba despre abuzuri extrem de grave şi de încălcări extrem de grave ale drepturilor omului, România, ai cărui cetăţenii suntem, prin instituţiile sale, MAE şi Preşedinţie, ar trebui să facă apel de urgenţă la Uniunea Europeană."

Redacţia Naţional TV a solicitat un punct de vedere Ministerului Afacerilor Externe, în privinţa posibilităţii repatrierii. Cazul Cameliei Smicală este cunoscut publicului din România. După divorţul de soţ, copiii i-au fost luaţi de statul finlandez, în urma unei descinderi în forţă, în 2015. Situaţia sa i-a sensibilizat pe românii din Diaspora, dar şi din ţară care au făcut mai multe mitinguri de protest pentru a o sprijini pe mama ce luptă să îşi recupereze copiii.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Mr. Bean: Inspectorul Fowler
Comedie

Mr. Bean: Inspectorul Fowler

Filmul prezintă 14 aventuri ale lui Mr. Bean, petrecute în timp ce este inspector. Ideile geniale și comice cu care scapă din situații dificile sunt nelipsite și vor face publicul să râdă cu lacrimi.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook