Campania ”Crime has no gender”, lansată în 21 de state europene”Crime has no gender”, o campanie cu miză puternică în combaterea infracționalității, campanie în care sunt implicate 21 de state! Autorităţile judiciare din cele 21 de state, implicate în campania ”Crime has no gender”, au creat site-ul www.eumostwanted.eu, cu chipurile unora dintre cei mai urmăriți infractori, și cer ajutorul populaţiei pentru prinderea acestora.

COSMINA STOIAN, reporter „Inițiativa oamenilor legii din Uniunea Europeană expune în spațiul public chipurile femeilor și bărbaților căutați pentru infracțiuni grave precum omor, trafic de droguri, fraudă, furt sau trafic de persoane. Campania ”Crime has no gender” scoate în evidență un aspect și, anume, acela că femeile sunt la fel de capabile ca bărbații, să comită infracțiuni grave.”

Fiecare stat membru UE, dintre cele 21 implicate în ”Crime has no gender”, a selectat câte una dintre cele mai căutate femei din ţară, pentru această campanie. Pe site-ul campaniei, România a postat fotografia lui Ildiko Enderle, de 43 de ani, suspectată că a racolat şi dus fete în Germania unde le-a obligat să se prostitueze. România a adăugat și profilul lui Ion Niculaie, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, după ce, în 1994, împreună cu un complice a împușcat mortal o persoană, a rănit o a doua persoană, și a înjunghiat o alta cu un cuțit. Cei care deţin informaţii le pot trimite anonim, prin intermediul site-ului, direct către anchetatorii naţionali care caută infractorul respectiv. Potrivit Poliţiei Române, această abordare s-a dovedit de succes în ultimii trei ani. După fiecare campanie, mai mulţi urmăriţi au fost arestaţi, deoarece presiunea a devenit prea mare pentru ei sau pentru rudele lor. De la lansarea proiectului, 69 de infractori care au apărut pe site-ul web au fost arestaţi. În cel puţin 21 de cazuri, aceştia au fost prinşi în urma informaţiilor primite de la publicul larg, prin intermediul site-ului www.eumostwanted.eu.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook