Campanie de promovare a vaccinării copiilor



Ministerul Sănătăţii, o nouă campanie de promovare a vaccinării, la nivel naţional! Intitulată “Copilăria, cel mai frumos cadou”, campania are drept scop informarea părinţilor despre importanţa şi beneficiile vaccinării în copilărie, care salvează milioane de vieţi anual în întreaga lume. Astfel, părinţii pot alege să-şi proteje copiii în cunoştinţă de cauză.

SORINA PINTEA, ministrul Sănătății "Evenimentul reprezintă o nouă etapă în cadrul campaniilor de informare şi vaccinare demarate anul trecut alături de UNICEF şi  Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Am pregătit un spot video care sperăm ca va rula cât mai des pe canalele media astfel încât mesajul să fie perceput de cât mai mulţi părinţi. Este o campanie integrată şi va avea şi o componentă outdoor."

Campania este o continuare a campaniilor door-to-door de informare şi recuperare vaccinală realizate, în 2018, de Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi UNICEF. Obiectivul principal este recuperarea vaccinării copiilor conform Programului Naţional de Vaccinare.

ALEXANDRU RAFILA, președinte, Societatea Română de Microbiologie "Doar 5% dintre copiii din România fac programe de Educaţie pentru Sănătate, pentru că este o disciplină opţională. Sănătatea nu este opţională, sănătatea condiţionează dezvoltarea economică şi socială a unei ţări."

La rândul său, reprezentantul UNICEF, Pieter Bult, a subliniat că, în România, rata de acoperire vaccinală trebuie îmbunătăţită, adăugând că absenţa vaccinării duce la reapariţia unor boli ce pot fi uşor prevenite prin această măsură.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook