Campionii semimaratonului



Bucuria sportului s-a resimţit şi astăzi, în Piaţa Constituţiei, unde cea de-a 11-a ediţie a Semimaratonului Bucureştiului a ajuns la final. Toţi alergătorii, atât amatori, cât şi atleţi profesionişti, înscrişi în cursele de rezistenţă au trecut cu bine linia de sosire, iar finalul evenimentului a fost marcat de festivitatea de premiere.

FLORINA ILICEA, reporter
”Iată, după cum puteți vedea, am trecut și eu linia de sosire, de unde am primit și această frumoasă medalie, pentru încheierea cursei. Aici este, așadar, punctul de întâlnire al miilor de alergători, care au pornit, în această dimineață, în cursele de 10, 21 de kilometri și ștafetă, la Semimaratonul Bucureștiului. Marele câștigător va primi și un premiu în bani, în valoare de 2.500 de euro.”

Podiumul atât la masculin, cât şi la feminin, a fost ocupat de atleţi africani. Mcungo Panuel a venit din Kenya şi este marele câştigător al cursei de 21 de kilometri. El a înregistrat un timp record, de o oră, două minute şi 28 de secunde.”

MCUNGO PANUEL, câștigător locul I
”Mă simt bine, a fost o cursă grea, am alergat împreună cu colegii și prietenii mei, iar acum, în final, avem nevoie de odihnă. Vreau să mulțumesc tuturor, pentru că este cu adevărat minunat pentru mine să mă aflu aici.”

Pe primul loc la feminin a fost Nahimana Cavaline din Burundi, cu timpul de o oră 11 minute şi 33 de secunde. Multipla campioană mondială la atletism şi fostă reprezentată a României la Jocurile Olimpice, Ancuţa Bobocel, a obţinut locul al patrulea cu timpul de o oră, 13 minute şi 39 de secunde.

ANCUŢA BOBOCEL LĂDARU, campioană la atletism

”Este o onoare pentru mine să fiu prezentă pe această medalie. Este a șaptea ediție la care particip, chiar am și recordul acestui traseu. A fost o zi minunată astăzi, am avut oportunitatea să alerg cu sportive de elită.”

Demonstrând faptul că pasiunea pentru sport nu are limite, cel mai în vârstă participant la ediţia din acest an a semimaratonului are nu mai puţin de 81 de ani.

”Mă antrenez de 23 de ani, adică după ce am ieșit la pensie.
- Cât timp vă antrenați?
- De două ori pe săptămână, câte o oră, o oră jumate, două.”

LAURENȚIU MIHAI, organizator eveniment

”Cursele de anul acesta, în primul și în primul rând, au reconfirmat statutul de cel mai rapid semimaraton din România și unul dintre cele mai rapide din regiune. Timpii sunt foarte buni, sunt apropiați de recordul de cursă.”

Participanții spun că experiența a fost una plăcută că vor continua să se antreneze, atât pentru propia sănătate, cât și pentru a se înscrie la marele maraton al Bucureștiului, care va avea loc în perioada 8-9 octombrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook