Cancerul de sân, diagnosticat cu ajutorul nevăzătorilorMetodă revoluționară de diagnosticare a cancerului de sân, prezentată de un medic, la București! În cadrul unui work-shop organizat de o rețea globală de susținere a antreprenorilor sociali, medicul german Frank Hoffman a pus la punct o metodă în care a implicat femei nevăzătoare. În urma studiilor clinice, s-a demonstrat că nevăzătoarele au putut detecta cancerul de sân cu o rată de succes cu 50% mai mare decat cea înregistrată prin aplicarea metodelor clasice. Acum, metoda este aplicată în alte țări, din Mexic până în India, reducând, astfel, în mod semnificativ costurile prevenirii cancerului de sân

FRANK HOFFMAN, medic ”Toată lumea ştie că oamenii nevăzători au simţul tactil mai dezvoltat, ceea ce e neadevărat. O dată cu pierderea vederii, îşi pierd şi anumiţi stimuli. Dar, într-adevăr, mulţi nevăzători au alte simţuri dezvoltate.”

Rețeaua globală care organizează work-shop-ul de la București susține peste 3.500 de inovatori sociali de top din întreaga lume. Scopul conferințelor de la București este acela de a aduce și în România soluții inovatoare la cele mai importante probleme ale societății - de la sănătate, la educație și incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Prin implementarea metodei revoluționare de diagnosticare a cancerului de sân puse la punct de dr. Hoffman se urmărește și asigurarea unor locuri de muncă pentru femeile nevăzătoare din România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook