Cardurile sociale, pe drum



Distribuirea cardurilor către românii eligibili pentru a primi ajutor financiar de la stat este întârziată, dar, până la urmă, beneficiarii vor intra în posesia lor. Peste 12.000 de români au încasat, deja, prima tranșă de bani. Potrivit Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, cardurile sociale au fost încărcate cu suma de 250 de lei, bani care vor putea fi cheltuiți pentru achiziţionarea alimentelor sau meselor calde, dintr-o reţea de mai bine de 24.400 de unități comerciale și de alimentație afiliate. Circa 350.000 de persoane urmează să primească respectivele carduri până la finalul acestei săptămâni. În total, sunt vizate peste 2,5 milioane de persoane, pensionari cu venituri mai mici sau egale cu 1.500 lei, persoane încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri lunare mici sau egale cu 1.500 lei, şi familii cu cu cel puţin doi copii în întreţinere sau monoparentale, unde venitul net lunar pe membru de familie este mai mic sau egal cu 600 de lei. În cazul primei tranşe, încărcarea este făcută într-un interval de până la 10 zile de la momentul primirii cardului. Ulterior, procedura de virare se simplifică, astfel că toţi cei peste 2,5 milioane de beneficiari vor primi ajutorul bănesc într-un interval de până la 5 zile.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook