Carnagiu pe șosea, în județul Iași



Accident cumplit, marți-dimineață, în localitatea Sârca din judeţul Iaşi! Şapte oameni și-au pierdut viața, după ce un camion a derapat într-o curbă şi a lovit în plin un microbuz şi o ambulanţă. Autoritățile din județul Iași au declanșat plan roșu de intervenție. Impactul le-a fost fatal şoferului microbuzului și celor cinci pasageri, lucrători în construcţii. De asemenea, a decedat şi conducătorul auto aflat la volanul camionului. Bărbatul împlinise 30 de ani în urmă cu doar o lună şi urma să se căsătorească. Șoferul ambulanţei şi o asistentă medicală au fost răniți în accident. În mașina de salvare se afla şi o femeie însărcinată, care, din fericire, a scăpat nevătămată şi a fost preluată de familie. Șoferul ambulanței, care a suferit traumatisme la membrele inferioare şi ruptură de splină, a fost transportat la spital, unde a fost dus direct în sala de operaţie. La locul accidentului a ajuns şi primarul comunei Sârca, Constantin Golduţ, care a declarat că îi cunoştea pe muncitorii aflaţi în microbuz, care lucrau pe un șantier din Iași. El a spus că va face tot ce este posibil, pentru a oferi ajutor familiilor îndoliate. Deși unii șoferi au semnalat că, în cursul dimineții, carosabilul era ușor alunecos pe anumite porțiuni de drum din județul Iași, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a transmis că, în zona accidentului, șoseaua era uscată. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca una dintre roţile camionului să fi explodat și asta ar fi dus la producerea groaznicului accident.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook