Casa mistuită de foc a unor bătrâni din județul Timiș, reconstruită de mitropolitul BanatuluiDoi bătrâni greu încercați de soartă au avut parte de un dar nesperat din partea Bisericii! Singuri și cu o stare de sănătate precară, cei doi bătrâni din localitatea Șipet, județul Timiș, au primit o mare lovitură, când casa li s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Impresionat de drama lor, Ioan Selejan, mitropolitul Banatului s-a implicat în construirea unei case noi. Locuinţa celor doi bătrâni a ars recent din cauza unui scurtcircuit, iar oamenii nu au mai putut salva nimic.

VOX "Era la cimitir și eu eram acasă, și am chemat soția să îmi aducă apă și, când ea a venit să îmi aducă apă, un cuscru m-a întrebat dacă am făcut foc în casă, că iese fum negru, tare."

VOX "Am vrut să ne băgam să stingem cum am putut, dar ne-a fost frică că aveam și două butelii ."

Preotul din sat i-a povestit mitropolitului Banatului despre drama enoriașilor din parohia sa și, împreună, au pus la cale refacerea casei.

VOX "Într-o seară, la ora 10, părintele de aici m-a sunat că la o familie a ars acasă. L-am trimis să măsoare cât este casa de mare."

VOX "Am văzut că pereții erau distruși și, așa am spus, să demoleze totul și, iată, am purces să facem această casă cu două camere."

VOX "Nici cuvinte nu am să spun! Biserica a fost foarte aproape de noi. Nu m-am așteptat la așa un ajutor!"

Cei doi vârstnici au pensii mici. Mitropolitul Ioan Selejan le-a asigurat lemne de foc și alimente și le-a spus să folosească banii din pensii pentru medicamente. Acum, casa este aproape gata, iar bătrânii vor avea adăpost pentru restul zilelor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook