Cătălin Ivan cere preşedintelui Iohannis să lase românii să muncească



"Economia trebuie să repornească!" Îndemnul vine de la Cătălin Ivan, coordonator politic al Alternativei pentru Demnitate Naţională, chiar de Ziua Muncii. "Înainte de a fi dat foc la casă și a ne fi lăsat pe toți pe drumuri, poate era mai bine să vă fi gândit că alții au făcut focul afară și acum le este mult mai bine", le-a transmis acesta autorităţilor.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN
"Trebuie spus că dacă despre Suedia se vorbeşte în acest moment ca fiind un exemplu în gestionarea acestei pandemii, România este văzută cu îngrijorare, şi ca un posibil exemplu negativ. Au apărut reacţii deja în presa franceză şi în state din UE care vorbesc despre reacţia exagerată a autorităţilor româneşti. S-a aruncat casa în aer, s-a scos armata pe străzi, s-a închis economia, au fost închişi oamenii în casă, s-au dat amenzi colosale, pe care foarte puţini români vor putea să le plătească vreodată, în condiţiile în care situaţia reală nu cerea acest lucru."

Cătălin Ivan îi cere lui Klaus Iohannis să le dea viețile și libertățile înapoi românilor.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Avem oameni care stau în casă de o lună şi jumătate, avem economia pe butuci. De bun simţ este ca preşedintele României să înceteze să mai inducă spaimă în rândul populaţiei, să alimenteze această isterie artificială fără sens şi să dea drumul la economie, să lase românii să muncească, să lase copiii să meargă la şcoală, să ne lase să ne recuperăm viaţa normală, cea de zi cu zi, sigur să ne luăm măsurile de siguranţă pentru că până la urmă este o pandemie şi trebuie să ne punem viaţa şi sănătatea la adăpost, dar economia trebuie să meargă înainte. Este vital pentru noi ca economia să îşi repornească motoarele!"

Coordonatorul politic al ADN avertizează că în lipsa unei viziuni a liderilor politici în această perioadă, costurile vor fi enorme pentru societatea românească.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook