Cătălin Ivan susține că sistemul electoral trebuie schimbat din temeliiAlegerile se apropie cu paşi repezi iar mişcările de pe scena politică nu contenesc. Fondatorul ADN, Cătălin Ivan, s-a alăturat platformei PER, o formaţiune unde, asigură el, valorile naţionale vor fi respectate.

CĂTĂLIN IVAN, candidat PER, Camera Deputaţilor

"Noi avem şi în ADN o latură ecologică. Nu poţi să spui că iubeşti această ţară, că militezi pentru un ADN românesc şi să nu ai grijă de ce înseamnă moştenirea acestei ţări, inclusiv cea ecologică, pădurile, resursele naturale, tradiţii, valori. Nu ai cum să vorbeşti despre valori naţionale, despre identitate naţională şi să nu ai şi o latură ecologică."

Potrivit lui Cătălin Ivan, întregul sistem electoral din România trebuie schimbat din temelii.

CĂTĂLIN IVAN, candidat PER, Camera Deputaţilor

"Foarte mulţi nu vor veni de frică, avem foarte mulţi români aflaţi în categoriile vulnerabile, de vârstă sau cu boli cronice care nu se vor expune. Omeneşte i-aş sfătui să nu se expună, deşi pe de altă parte aş spera ca politician, din postura de candidat, să vină cât mai mulţi la vot. Dar cum să le spun eu celor care îşi riscă viaţa practic mergând la vot, să vină la vot. E o situaţie extrem de ciudată în care acest guvern ne-a pus pe toţi pentru că era foarte simplu să facă votul electronic, să facă votul prin corespondenţă, astfel încât cei care voiau să voteze, să poată să voteze de acasă, fără niciun risc. "

În PER se regăsesc mai multe formaţiuni, cu personalităţi controversate. Totuşi....

"Votanţilor ADN de la alegerile locale le spunem că absolut toate valorile, principiile pe care noi le-am propus rămân în picioare, că această formulă, 12 partide sub o singură siglă este singura formulă viabilă ca ADN să intre în Parlament şi să poate să lupte din Parlament pentru tot ceea ce am spus de-a lungul timpului. Suntem fix aceiaşi, cu aceeaşi ideologie şi cu aceeaşi ambiţie ca în 2024 să fim între primele două partide din România."

CĂTĂLIN IVAN, candidat PER, Camera Deputaţilor

Românii sunt aşteptaţi la urne în 6 decembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook