Centre digitale în școliActivități educaționale, în sfera competențelor digitale, organizate în mai multe școli gimnaziale și licee din întreaga țară. O unitate de învățământ care a accesat acest program este și Liceul Teoretic „Dante Alighieri” din Capitală, care astfel a devenit un centru digital comunitar, unde sunt organizate activități de incluziune și educație digitală. Cele trei laboratoare de informatică, împreună cu Centrul de Documentare și Informare au devenit astfel spații accesibile atât elevilor din școală cât și părinților acestora.

MARIA DAN, director, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”

"În cadrul proiectului național "Împreună în România digitală" în cadrul Liceului "Dante Alighieri "se organizează activități educaționale în special în sfera competențelor digitale."

Accesând acest program, școala beneficiază de granturi prin care va primi imprimante 3D și retroproiectoare, atât de necesare în actul educațional.

MIRELA ȘIȘMAN, dir. adj., Liceul Teoretic „Dante Alighieri”

"Este foarte important acest program pentru noi să ținem pasul cu tehnologia, noi folosim foarte mult în ore calculatorul, copiii au nevoie de aceste instrumente de lucru pentru ca noi să-i putem pregăti mai bine pentru viitor."

Grantul Fundației Education for an Open Society contribuie la organizarea activităților prin care membrii comunității locale obțin informații practice utile pentru nevoi curente și navighează în siguranță pe internet iar școlile beneficiază de dotări cu aparatură tehnică de ultimă generație.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook