Centrul de Alertă RapidăInfoCons lansează Centrul de Alertă Rapidă în domeniul Protecției Consumatorilor de Energie. Proiectul este inițiat de InfoCons, sub egida Federației Asociațiilor de Consumatori.

prin telefon: SORIN MIERLEA, președinte, InfoCons ”În condițiile de astăzi, în care problematica energiei a devenit o problemă națională și, mai ales, particulară a fiecăruia dintre noi, cred că este foarte important ca fiecare dintre noi să înțelegem terminologia, să înțelegem clauzele pe care le avem în contract, pe care le-am semnat, și, nu în ultimul rând, când, cum și ce am putea să facem, pentru a face o reclamație, în momentul în care drepturile ne sunt încălcate.”

Consumatorii au la dispoziție numărul de telefon unic 021 9615*, la care pot suna pentru consiliere și consultanță în domeniul energiei, precum și informații cu privire la depunerea unei sesizări.

prin telefon: SORIN MIERLEA, președinte, InfoCons  ”Au început să vină reclamațiile, dar, în continuare, în general, oamenii sunt destul de haotici. Din păcate, nu știu unde să facă reclamație. Furnizorii se prevalează de contractele pe care le au semnate, iar mulți dintre consumatori nici măcar nu au contractele, fiindcă au semnat, au bifat sau și-au dat acceptul telefonic sau nu au făcut nimic și, astfel, contractul vechi a mers mai departe, dar cu anumite clauze schimbate.”

Mesajul principal transmis de InfoCons este ca fiecare consumator să solicite furnizorului contractul pe care l-a încheiat. Dacă are suspiciuni cu privire la corectitudinea contractului, poate transmite o reclamație sau își poate schimba furnizorul.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook