C.Ex.N. al PSD, încheiat cu victoria lui Liviu Dragnea



Liviu Dragnea rămâne la cârma PSD! După aproape nouă ore de dezbateri intense în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, Dragnea a primit votul de încredere al fruntașilor partidului. 10 membri ai Comitetului Executiv Național au votat pentru plecarea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, 39 au votat ca acesta să conducă în continuare Partidul Social Democrat, iar un membru s-a abținut. După terminarea ședinței, Liviu Dragnea a dorit să facă unele precizări cu privire la susținerea pe care a avut-o în această perioadă.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD „Fără nicio excepție, toți colegii din județe mi-au cerut ca nu care cumva să renunț la funcția de președinte al partidului. Cu toate că demisia este un act unilateral”.

La rândul său, vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a dorit să aducă unele lămuriri cu privire la ce s-a discutat în timpul ședinței referitor la soarta ei.

GABRIELA FIREA, vicepreședinte PSD “S-a cerut excluderea mea din PSD de către domnul primar de la Sectorul 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii și aprobării la intervenția domnului președinte Dragnea și a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, care nu au considerat necesar și oportun și potrivit, practic, să fie supus un astfel de punct privind excluderea mea la dezbatere și vot”.

După ce a trecut hopul, liderul PSD Liviu Dragnea a făcut și o trecere în revistă a motivelor prezentate în ședința CEx, pentru care ar fi trebuit să-și dea demisia, motive pe care le vede, însă, drept argumente pentru continuarea demersurilor politice și lupta cu statul paralel.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD ”Unul dintre motive era că am deschis prea multe fronturi, cu Klaus Iohannis, un iubitor de PSD și un sprijinător al Guvernului PSD-ALDE, cu SRI, cu DNA, cu Ministerul Public, cu SPP și cu Rezist. Am spus că eu niciodată n-o să pot să accept ca cel mai mare partid social-democrat din Europa să redevină o unealtă a acestui sistem odios. Am spus la o întâlnire cu toţi colegii mei, cu aceiași colegi, în biroul meu a doua zi după condamnare că atât cât voi mai fi în această funcţie o să fac tot ce pot pentru a destructura, pentru a zdrobi acest sistem odios care distruge mii de vieți în România”.

Liviu Dragnea, a mai declarat dupa ședința CEx, că nu îl mai interesează ordonanța privind amnistia și grațierea, iar dacă Executivul vrea să o dea, este problema sa. ”Unii colegi din cei care mă criticau au ținut presiune luni de zile pentru a fi emisă această ordonanță. Premierul Dăncilă a rezistat", a mai precizat liderul PSD. Surse citate de G4Media au spus ca vicepremierul Paul Stănescu ar fi spus în C.Ex. că, dacă Guvernul ar da ordonanța, Viorica Dăncilă riscă dosar penal. La începutul lunii septembrie, Gabriela Firea îl acuzase pe Liviu Dragnea ca foloseste gratierea si amnistia pe post de moneda de troc politic. La acel moment, liderul PSD dădea asigurări că amnistia se va da cu certitudine și spunea că Executivul trebuie să facă acest demers.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook