Ciobanii și oile, la protest pe DN 1Protest inedit pe Drumul Național 1! Ciobanii au mărșăluit împreună cu turma de ori, revoltaţi din cauză că autorităţile nu iau nicio măsură împotriva urşilor care le atacă mioarele. Disperați, oierii spun că, de la începtul anului, aproape săptămânal au fost înregistrate atacuri ale urșilor sau mistreților la stâne, iar turmele au fost decimate. În urmă cu o săptămână, autorităţile au fost solicitate să intervină pentru a alunga nouă urşi și un porc mistreţ, care coborâseră din păduri în localităţile de pe Valea Prahovei. Ciobanii se tem că îşi vor pierde animalele dacă autorităţile nu iau măsuri. Legislatia romanească permite împușcarea ursilor doar în cazuri extreme, atunci când aceștia sunt agresivi și atacă oamenii. Potrivit ecologiștilr, urșii au ajuns să-și părăsească habitatul natural și intră în așezările umane din cauza defrișărilor masive de pădure.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook