Circa 30 de migranți, descoperiți la Timișoara în trenul de BudapestaCirca 30 de migranți, descoperiți în Gara Timişoara Nord, într-un tren care venea din Bucureşti şi mergea spre Budapesta. Polițiștii de la Poliţia Transporturi Feroviare i-au coborât din tren și i-au preluat, în urma mai multor apeluri la 112 ale călătorilor aflaţi în garnitura feroviară. Unii dintre ei au fost prinși chiar când încercau să fugă. Grupul era format din sirieni și irakieni de diverse vârste, de la copii de 3 - 4 ani, la bătrâni de peste 60 de ani.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter ”Ca să-și justifice prezența în tren, migranții le-au spus polițiștilor că au venit în vizită la rude. Conform procedurii, după verificare, ei sunt duşi în Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Timișoara.”

Sâmbătă, polițiștii din Timișoara au descoperit un grup de migranți format din 27 de persoane, care au trecut ilegal granița, venind din Serbia. Câțiva dintre aceștia au cerut azil în ţara noastră. În ultima perioadă, tot mai multe grupuri de migranţi sunt depistate în orașul de pe Bega. Mulți își petrec nopțile în zona centrală a oraşului, în Parcul Botanic şi în piaţa Victoriei. Potrivit autorităților, au fost întărite măsurile de supraveghere a frontierei de stat, pentru împiedicarea migraţiei ilegale. Printre altele, se folosește la maximum aparatura de observare pe timp de zi şi de noapte, au fost sulimentate mijloacelor tehnice de supraveghere şi, de asemenea, a fost suplimentat personalul. În această perioadă, un elicopter al Inspectoratul General de Aviaţie survolează şi monitorizează zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, alături de poliţişti de frontieră. În primele şapte luni ale acestui an, poliţiştii de frontieră au depistat aproximativ 2.800 cetăţeni străini, organizaţi în peste 400 de grupuri de migranţi, care au încercat să treacă ilegal frontiera.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook