Clădire monument, consolidatăClădirea Teatrului Stela Popescu din Capitală va fi consolidată seismic. Imobilul construit în stil Art Deco din strada Batiștei nr.14, cunoscut sub numele de Palatul Arta în perioada interbelică, este monument istoric. Lucrările vor beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoare de 54,4 milioane de lei, prin Programul Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic.

CRISTIAN ȘOFRON, director, Teatrul Stela Popescu

"Noi am avut șansa anul trecut, în luna iunie, să avem bucuria să ne fie repartizată această clădire, în sensul că am devenit administratorii ei. Peste puțin timp, în septembrie, și clădirea de lângă, cea care a fost de curând un restaurant renumit în Capitală, ne-a fost repartizat tot nouă, așadar s-a reîntregit acest palat pe care PMB, Consiliul General al Municipiului București ni l-a repartizat nouă. așa cum spuneam."

Echipa teatrului păstrează vie amintirea regretatei artiste Stela Popescu.

CRISTIAN ȘOFRON, director, Teatrul Stela Popescu

"Doamna Stela Popescu rămâne mentorul nostru, rămâne persoana cea mai importantă pentru noi. Din acest motiv îi păstrăm și numele. Din păcate, pe 23, acum câteva zile, am trecut printr-o perioadă mai puțin nefastă pentru că am ”celebrat”, desigur cu ghilimelele de rigoare, șase ani de când dumneaei a dispărut. Dar o simțim aproape și suntem siguri că este aproape de noi și de toate realizările pe care noi le-am făcut în ultimii ani. Sunt convins că i-ar fi plăcut și dumneaei și ar fi fost alături de noi."


Imobilul, care din 1996 până în 2015 a găzduit Centrul Cultural al Municipiului București, figura încă de acum opt ani pe lista clădirilor cu clasa I de risc seismic. După consolidare, clădirea va oferi condițiile optime, astfel încât toți iubitorii de teatru să asiste la spectacole, inclusiv persoanele cu dizabilități. Echipa Teatrului Stela Popescu sprijină toți factorii implicați, pentru a repune pe harta culturală bucureșteană acest monument istoric.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook