Clienţii aşteaptă cu nerăbdare redeschiderea saloanelor de înfrumuseţare



Saloanele de înfrumusețare se vor redeschide din 15 mai! După două luni în care au avut activitatea suspendată, clienții au fost nerăbdători și au umplut agendele cu programări. Angajaţii şi clienţii vor purta oblicatoriu măști și mănuși. La intrarea în salon fiecărui client i se va lua temperatura. Am întrebat managerii unor saloane de înfrumuseţare cum s-au pregătit pentru redeschiderea saloanelor.

COSMIN DINU, manager salon de înfrumusețare
"Cu măști, mănuși, viziere, panouri de plexiglas, dezinfectant, termometru. Clienta când intră în salon i se ia temperatura, dacă o are peste 37, ne pare rău trebuie să vină altă dată. Toate măsurile de siguranță la noi sunt luate. Cum a fost pentru dvs această perioadă și pentru angajatele dvs? Foarte greu. Fetele sunt în șomaj tehnic, foarte dificil. Noi plătim chirie aici, nu s-a scutit nimic, este foarte dificil. Clientele au sunat, deja avem programări de acum în 2 săptâmâni, e full, dar după aceea cred că va fi destul de greu. De ce credeți că va fi destul de greu? Lumea cred că va fi reținută puțin. Acum e perioada asta de 2 luni de zile în care nu au venit, toată lumea e disperată să vină, dar eu zic că va fi greu după aceea."

SORIN SCĂICEANU, manager salon de înfrumusețare

"Pentru toți a fost foarte greu în această perioadă și pentru angajatori și pentru angajați. Evident, angajații au stat în acel șomaj tehnic oferit de stat și a fost greu, adică învățați să muncim și faptul în sine de a sta în casă a fost foarte greu. A fost foarte greu și pentru clientele noastre, pentru că noi am ținut legătura cu ele și ne-au spus lucrul acesta. Am făcut programările în așa fel încât să respectăm ceea ce se preconizează, practic nu știm exact. Am eliminat acei timpi care pentru noi erau foarte prețioși și în momentul în care o clientă se vopsea trecea și aștepta cu vopseaua după care îi aplicam vopseaua altei cliente și foloseam niște timpi, pentru noi era un câștig, dar acum nu se mai poate așa ceva. Pentru o clientă așteptăm la ea până când o terminăm de la început până la sfârșit, chiar dacă vom sta degeaba în perioda aceea. Suntem conștienți de pierderile pe care le vom aveam, dar credem că vom trece cu bine."

Pierderile pentru saloanele de înfrumuseţare au fost foarte mari dat fiind că activitatea a fost total blocată, aşa că acum toată lumea aşteaptă cu nerăbdarea relaxarea restricţiilor şi revenirea la normalitate.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook