Comisioanele bancare sunt eliminate, de astăzi, în anumite condițiiVeste bună din mediul financiar-bancar! De astăzi, clienți băncilor scapă de plata unor comisioane, în baza legii nr. 258/2017. Astfel, dispar comisionul de administrare a cardului și cel de interogare a soldului. Potrivit site-ului Avocatnet.ro, eliminarea acestora este condiționată de veniturile realizate. Nu vor mai plăti comisioane persoanele fizice cu venituri lunare mai mici de 60% din câștigul salarial mediu brut sau cele care, în ultimele șase luni, au avut venituri cumulate care nu depășesc 60% din câștigul salarial mediu brut.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter ”Conform noilor reglementări legale, persoanele fizice care îndeplinesc condițiile menționate, nu mai achită comisioane pentru pentru operațiunile de deschidere și închidere a unui cont de plăți și serviciile de administrare de cont. De asemenea, este eliminat comisionul pentru platile cu cardul si transferurile de credit și interogarea soldului.”

Aceeași categorie de clienți este scutită de plata comisioanelor pentru serviciile ce permit depunerile de bani în cont, retragerile de numerar pe teritoriul României dintr-un cont de plăți, la ghișeu sau la bancomate, în timpul sau în afara programului de lucru al băncii, și pentru primele zece operațiuni lunare de plată pe teritoriul Uniunii Europene, însemnând debitarile directe. Persoanele fizice cu venituri lunare mai mari de 60% din câștigul salarial mediu brut nu vor mai fi obligate să plătească comisioane pentru operațiunile de deschidere și închidere a unui cont de plăți, retragerile de numerar pe teritoriul Uniunea Europeană dintr-un cont de plăți și interogarea soldului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Secretul mastii
Drama

Secretul mastii

În jurul anului 1700, prințul moștenitor Lee Seon luptă împotriva organizației Pyunsoohwae, organizație care se pregătește să privatizeze alimentarea cu apă a Joseon-ului.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook