Concentrare pe energia regenerabilăUndă verde, pentru investițiile în sursele de energie regenerabilă din agricultură și din industria alimentară! Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a semnat ordinul pentru aprobarea schemei de ajutor de stat privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Din cinci noiembrie, fermierii și procesatorii de alimente pot depune proiecte pentru realizarea capacităților noi de producere a energiei electrice din surse solare sau eoliene sub 1 MW inclusiv și peste 1 MW, cu sau fără capacități de stocare integrate. Pot beneficia de sprijin financiar PFA-urile, microîntreprinderile, întreprinderile mici, mijlocii și mari din sectorul agricol și din industria alimentară, precum și cooperativele agricole ori societățile cooperative agricole, care dețin active fizice de producție și procesare produse agroalimentare, dar și organizații din domeniul îmbunătățirilor funciare. Se urmărește, astfel, creşterea ponderii surselor regenerabile de energie, în scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră şi pentru a contribui la obiectivele climatice şi de mediu, inclusiv protecţia biodiversităţii. Bugetul total estimat al schemei este de 500.000.000 euro, reprezentând sume nerambursabile din Fondul pentru modernizare, pentru perioada 2023-2028. Ajutorul maxim care se poate acorda nu va depăşi 20.000.000 euro pe întreprindere şi pe proiect de investiţi. Derularea şi implementarea schemei încep după aprobarea finanţării acesteia de către Banca Europeană de Investiţii.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook