Concursul internațional de atelaje de la Oșorhei, județul Bihor, în desfășurareA început concursul internațional de atelaje de la Oșorhei, județul Bihor, destinat trăsurilor cu patru, respectiv doi cai. Vineri, a avut loc prima probă, cea de dresaj. Pentru sâmbătă și duminică sunt programate probele de maraton și obstacole.

IOAN GLIGOR, primar, comuna Oșorhei ”Suntem bucuroși că a început și ne bucurăm că nu avem evenimente. Mulțumim că ne-a dat voie și pandemia să începem. Deci, totul e la superlativ!”

CLAUDIU SELIȘTEAN, secretar general, Federația Ecvestră din România ”Avem participanți și reprezentanți ai țărilor din Europa. Este vorba de echipele și reprezentanții Ungariei, Germaniei, Elveției, concurenți din Franța, Austria și, bineînțeles, România. Avem un număr de 150 de cai la start, 14 atelaje la concursul internațional de trei stele cu patru cai și 24 de atelaje la concursul internațional de trei stele cu doi cai.”

CAROL CIORBA, concurent, CS Oșorhei ”Reprezentăm CS Oșorhei. Avem un grup foarte serios. Uitați ce e în jurul nostru, unde am ajuns în 16 ani. Deci, avem, bineînțeles, și cai frumoși și trăsură frumoasă și bună.”

BABO KALMAN, concurent, CS Oșorhei ”Dacă concurentul este calm și concurează liniștit, așa este și calul. Dacă el devine emoționat, devine și calul.”

Mulți concurenți au ajuns la Oșorhei încă de zilele trecute. Caii au fost aduși în camioane compartimentate în mod special. În aceste camioane, sportivii au bucătărie, baie și dormitor, astfel încât pot fi tot timpul aproape de caii lor.

SANDA DEMETER, concurentă, CS Oșorhei ”E mult mai ușor pentru noi să fim mereu în preajma cailor. Antrenamentele se desfășoară dimineața, și atunci trebuie să fim prezenți și e mult mai ușor și pentru noi și pentru animale.”

Concursul internațional de atelaje de la Oșorhei este primul de acest fel organizat vreodată în România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook