Concursul Național de Dramaturgie Contemporană Evreiască, la Teatrul Evreiesc de StatConcurs de dramaturgie contemporană evreiască, în Capitală! Actori ai teatrului Evreiesc de Stat au citit fragmente din cele trei piese câştigătoare.

MAIA MORGENSTERN, manager

"Nu avem un câştigător, avem mai mulţi....suntem interesaţi de reacţia publicului."

Printre câştigători, se află Paşcu Balaci, care prezintă drama unei adolescente evreice din Oradea, desfăşurată intens şi neprevăzut pe durata a opt luni de zile.

PAŞCU BALACI, scriitor

"Am scris această piesă pentru a comemora această fetiţă....este chiar legătura ei cu aparatul de fotografiat."

Spectacolul-lectură Ticun Olam 2018 își propune descoperirea, dezvoltarea și punerea în scenă a unor piese de teatru care pornesc de la biografiile diverselor personalități evreiești din istoria, societatea și cultura română. În cadrul evenimentului, Maia Morgenstern, regizorul David Schwartz și Andreea Vălean şi-au argumentat opțiunea pentru textele câștigătoare, iar actrițe și actori ai Teatrului Evreiesc de Stat au citit fragmente din cele trei piese câştigătoare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook