Consultări organizate de C.N.A.S., privind elaborarea unui nou model de contract-cadruCasa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii anunță începerea consultărilor privind elaborarea unui nou model de contract-cadru, care să reglementeze condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale. Ultimul astfel de contract-cadru a fost adoptat pe 1 iulie, prin Hotărâre de Guvern și, la acel moment, preşedintele C.N.A.S., Adrian Gheorghe, a anunţat că în foarte scurt timp vor fi demarate consultările cu privire la următorul proiect de contract-cadru, astfel încât autorităţile să poată lua în calcul măsuri mai substanţiale în sistemul de sănătate, pentru anii următori. Potrivit comunicatului C.N.A.S., prima etapă a demersului presupune colectarea în format electronic a propunerilor de modificare a contractului-cadru şi a normelor de aplicare. Procesul se va încheia pe 31 august. Pot înainta propuneri patronatele, sindicatele, asociaţiile profesionale şi patronale şi asociaţiile de pacienţi reprezentative la nivel naţional. În contractul-cadru aflat în derulare, sunt modificări față de cele anterioare, precum posibilitatea recomandării de servicii conexe actului medical furnizate de fizioterapeuţi şi psihologi pacienţilor care au avut COVID-19, creşterea numărului de vizite la domiciliu decontate medicilor de familie, dar şi asigurarea unui pachet de prevenţie celor de peste 40 de ani, care prevede până la trei consultaţii pentru evaluarea riscului şi monitorizare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook