Contre între Nicușor Dan și Aurelian BădulescuConferință cu scandal în Prelungirea Ghencea din București! Candidatul USR-PNL - Nicușor Dan la Primăria Capitalei a vrut să să facă un rezumat al mandatului Gabrielei Firea, edilul Bucureştiului, însă el a fost întrerupt de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu care nu l-a lăsat să vorbească. Cel din urmă s-a poziţionat de la începutul conferinţei la pupitru, alături de Nicuşor Dan și a declarat că vrea să îşi prezinte punctul de vedere.

AMBIANȚĂ 

Declarațiile candidatului USR-PNL abia au putut să fie urmărite pentru că viceprimarul Capitalei vorbea peste el mereu.

AMBIANȚĂ

NICUȘOR DAN, candidat PNL-USR la Primăria Capitalei
"Prezența a fost publică, oricând, oricine putea să vină să îmi adreseze întrebări din public, dar nu să vină cineva să vorbească peste mine în fiecare moment și să nu lase cetățenii să asculte, ce am vrut eu să spun."

Nicușor Dan spune că a ales acest loc pentru a susține conferința de presă deoarece aici șoferii stau foarte mult în trafic.

NICUȘOR DAN, candidat PNL-USR la Primăria Capitalei
"Am ales locul acesta pentru că este una din principalele probleme ale bucureștenilor, sunt petiții făcute de 4-5 ani. S-a construit foarte mult. Aici oamenii stau cel puțin o oră în fiecare dimineață ca să meargă la locurile lor de muncă, iar când plouă vedeți că nu există nici trotuar și oamenii sunt nevoiți să treacă prin noroi pană la stația de autobuz. Lucrarea asta costă undeva la 550 de milioane de lei și până în acest moment tot ce s-a investit este sub 10 milioane de lei deci în ritmul astă cândva în 100 de ani o să reușim să facem Prelungirea Ghencea, iar tot ce s-a investit pe infrastructură rutieră în București în 3 ani de mandat e jumătate din valoare acestei lucrări."

Candidatul USR-PNL spune că dacă va fi ales primar al Capitalei va soluţiona problemele bucureștenilor pe care primarul Gabriela Firea nu a reușit să le rezolve.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook