Copiii, tot mai dependenți de internetTot mai mulți minori, dependenți de internet! Potrivit unui studiu realizat de Kasperky Lab, în România, un minor din zece este dependent de mediul online. Pe lângă temerea că ar putea să vadă conţinut nepotrivit sau explicit şi că există posibilitatea să comunice cu persoane necunoscute, părinții se tem că cei mici nu se pot distanţa de lumea virtuală. Aceste motive de îngrijorare i-au determinat pe 33% dintre părinţi să impună restricţii legate privind timpul petrecut în mediul virtual, arată studiul.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Raportul arată că limitarea timpului petrecut în mediul online nu îi fereşte neapărat pe copii de pericole. Pe parcursul unui an, 44% dintre aceștia s-au confruntat cu cel puţin o ameninţare online. Din studiu mai rezultă că 12% dintre ei au accesat conţinut nepotrivit sau au intrat în contact cu programe malware şi cu viruşi informatici."

Părinții au, însă, variante pentru a-și apăra copiii de pericolele mediului online și de a preveni dependența de lumea virtuală. Astfel, peste o treime dintre părinţi vorbesc cu regularitate cu copiii lor despre pericolele online, iar 31% fac tot posibilul să-i supravegheze atunci când sunt online, eventual creând oportunităţi pentru a sublinia orice ameninţare. De asemenea, suplimentarea efortului de educare a copilului joacă un rol important.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook