Cozi pentru plata taxelorLa câteva zile după ridicarea stării de urgenţă, românii dau năvală să-şi plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. Oamenii au putut intra în instituție numai dacă purtau măști de protecţie, şi doar după ce un funcţionar le-a măsurat temperatura. Au stat la coadă câteva ore bune. Unii dintre ei au spus că nu se pricep să facă plățile online, iar alţii că preferă să achite personal pentru că această modalitate li se pare mai sigură.

VOX 1 00.00 - 00.19 "Ce vrei să îți plătești? Taxe și impozite, la magazin. Ai încercat să le plătești online? Da! Nu merge! Este aplicația blocată sau cum? Nu știu, nu mi le dă că am mai multe, sunt conturi diferite și nu mi le dă."

VOX 2 00.06 - 01.17 "Ce aveți de plătit? Taxe, impozite. La mașina, la casă, la firmă? Casă, parcare. Ați încercat să le plătiți online? Am încercat și nu am reușit, eu. Poate alții, nu știu. "

VOX 3 00.04 - 00.29 "Să plătim datoriile veşnice către stat, suntem îndatorați. De cât timp stați la coadă de vreo jumătatea de oră, cred că stau vreo 2 ore. Ați încercat să le plătiți online? Nu doamnă că nu le am cu astea cu online, eu stau la doi pași aici."

VOX 4 00.03 - 00.33 "De cât timp stați dvs la coadă? De o oră, dna! Ce aveți de plătit? Impozitul casei. Ați încercat să îl plătiți online? Nu am posibilitate. În anii trecuți cum era? Mult mai bine, deci nu erau cozile acestea. Acum păstrează oamenii distanțarea socială? Oricum cine are cei șapte ani de acasă, da, au înțeles, cine nu, nu."

Cozi au fost și la Direcțiile și Taxe și Impozite din celelalte sectoare ale Bucureștiului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook