CREDIDAM, la 22 de ani de la înființareCREDIDAM, la bilanţ! Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi a împlinit săptămâna aceasta 22 de ani de existenţă! Din anul 1999 şi până în prezent, organizaţia a plătit, în total, peste 70 de milioane de euro artiştilor români şi străini şi a achitat impozite şi taxe către stat de circa 29 milioane euro. O altă realizare este faptul că Parlamentul European a decis că artiştii vor fi remuneraţi echitabil pentru muzica difuzată pe Internet şi a anunţat că susţine statele membre pentru implementarea unor astfel de mecanisme legale de remunerare. Decizia vine în urma campaniei „Fair Internet”, iniţiată de organizaţiile artiştilor din Europa, campanie la care a participat şi Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi. Reprezentanţii CREDIDAM au vorbit şi despre problemele cu care se confruntă artiştii români, care sunt nevoiţi să suporte o nouă impozitare, respectiv TVA-ul aferent cotei de administrare reţinute de organismele de gestiune colectivă pentru remuneraţiile cuvenite din drepturi de proprietate intelectuală. CREDIDAM este o asociaţie non-profit înfiinţată în 1996, cu scopul de a colecta şi repartiza banii cuveniţi artiştilor interpreţi români şi străini, bani proveniţi din difuzarea înregistrărilor comerciale de către posturile de radio şi TV, operatorii de cablu, cinematografe, restaurante, hoteluri, baruri, discoteci, organizatori de evenimente artistice. Asociaţia numără, în prezent peste 15.000 de membri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook