Cresc veniturile, cresc şi cheltuielile



Odată cu creșterea veniturilor, cresc și cheltuielile! În gospodăriile din România consumul s-a majorat mai mult decât venitul cu 5%, în ultimul trimestru. Astfel, dacă veniturile totale au crescut cu 30% față de anul anterior, până la 4.454 lei pe lună, cheltuielile s-au majorat și mai mult, cu 35%, la 3.891 lei. Potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică, în al treilea trimestru al anului trecut, veniturile medii lunare au reprezentat, în termeni nominali, 4.454 lei pe gospodărie și 1.713 lei pe persoană. Cheltuielile totale ale populației, au fost, în același trimestru, în medie, de 3.891 lei lunar pe gospodărie și 1.497 lei pe persoană. Cea mai importantă sursă de venituri a fost formată de salarii. De asemenea, au contribuit și veniturile din prestații sociale sau din agricultură. 


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Crusoe
Aventura

Crusoe

Eroul poveștii este un bărbat pe nume Robinson Crusoe care, împreună cu tovarășul său, naufragiază pe o insulă unde vor petrece 28 de ani. Doar amintirea iubitei sale îl poate ajuta pe Crusoe să nu își piardă mințile. Crusoe și prietenul său trebuie să își folosească întreaga inteligență pentru a supraviețui.

vezi detalii
Comerciantul
Drama istorica

Comerciantul

Mulți oameni măreți au avut începuturi modeste. Spre finalul tumultuoasei Dinastii Joseon, Chun Bong Sam este un negustor ambulant care a moștenit conducerea unui grup comerciant în dificultate.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook