Crimă conjugală în Buzău



Tragedie la Buzău! Un bărbat de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârstă de 50 de ani în urma unui scandal. Ulterior, bărbatul a încercat să se sinucidă.

VOX "Am fost anuntați prin 112 noi și celelalte infracțiuni cu violența Buzău. Din primele verificări, femeie decedată. Soțul său, care a încercat să se sinucidă."

Cei doi soţi se separaseră de puţină vreme. În dimineaţa fatală, bărbatul a mers să-şi viziteze nevasta, care locuia cu chirie într-un cartier din Buzău. Cei doi au început să se certe violent. O chiriaşă care locuia în aceeaşi casă a auzit totul. La un moment dat, nu a mai auzit glasul femeii, şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav şi a sunat la 112. Poliţiştii au găsit victima fără suflare, pe pat, într-o baltă de sânge. Bărbatul, care a vrut să îşi pună capăt zilelor, zăcea pe podea. Medicii de la ambulanţă au reuşit să-l salveze.

VOX "Din verificările efectuate până în prezent nu avem certitudinea că a fost o relație tensionată între dânșii, dar verificăm se pare că de ceva timp s-ar fi despărțit."

Și proprietarul casei a fost anunțat de chiriașă de fapta teribilă.

VOX "După o oră a ieșit femeia din casă care stăteau cu gazda. Ciprian, e sânge pe jos omul trage să moară."

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi este cercetat pentru omor. El a fost arestat preventiv. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs crima.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook