Criză de medici într-un spital din județul BuzăuSpital modernizat, ţinut închis din lipsă de medici! Două milioane de lei a cheltuit Consiliul Judeţean Buzău pentru renovarea şi dotarea spitalului din comuna Pârscov. Clădirea reabilitată găzduieşte Centrul de Sănătate Multifuncțional, cu 20 de paturi pentru internare de zi și cinci cabinete de specialitate: medicină internă, obstetrică ginecologie, pediatrie, chirurgie și ORL. Din păcate, buzoienii nu pot beneficia de servicii şi îngrijire în acest centru, pentru că autorităţile nu găsesc medici şi asistente care să lucreze acolo.

CLAUDIU DAMIAN, manager, SJU Buzău "După cum vedeți mobilierul a fost adus, au rămas in depozit, saltelele pentru a face curățenia și dezinsecția sunt modele de ultima generație care vin în sprijinul pacientului."

Centrul de Sănătate de la Pârscov, aflat în subordinea Spitalului Judeţean Buzău, are nevoie de cinci medici și 17 asistente şi infirmiere.

CLAUDIU DAMIAN, manager, SJU Buzău "De şase luni de când tot scoatem la concurs medicii nu s-au prezentat, cei cinci medici din cele cinci specialități, dar am găsit colaborare pe ginecologie și chirurgie până la momentul actual și sper ca în următoarele două luni, când o să dau drumul la Centrul Funcțional, să găsesc și restul medicilor."

VOX "E o problemă generală, nu numai la Buzău. Nu știu care e motivul! Probabil, distanța, salariile."

De serviciile Centrului de Sănătate Multifuncțional vor beneficia 22.000 de locuitori din zece localitati de pe Valea Buzăului.

VOX "Ca să faci un drum până la Spitalul Județean, e greu, și să ai aici un spital, e nemaipomenit!"

VOX "Am 73 de ani și am nevoie de doctor ca de aer."

În cazul în care posturile nu se vor ocupa in urma primei sesiuni de concurs, serviciile medicale vor fi asigurate, pentru început, de medicii din Buzău.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook