Cu trenulețul printre munți



Cu trenulețul, printre cascade și dinozauri în inima Apusenilor! Accesul la toate obiectivele din Stâna de Vale, din județul Bihor, este facilitat de telescaunul care funcționează și în sezonul cald, iar vizitarea celorlalte frumuseți naturale din împrejurimi, de la Izvorul Minunilor, renumit pentru apele sale minerale cu numeroase efecte terapeutice, până la cascadele de pe Valea Iadului, se poate face acum și cu trenulețul pentru turiști.

MIHAI VELE, casier
”Trenulețul pe care dumneavoastră îl vedeți în imagine merge cu două vagonete după el și merge pe ruta Valea Iadului unde se pot vizita mai multe cascade. Prețul pentru o persoană este de 30 de lei dus-întors.”

ECATERINA
”Excursia cu trenulețul mi-a plăcut mult, mai ales nepoțelelor mele le-a plăcut.”

ANDREEA

”Ne-am dat pe traseul acesta, este foarte frumos. Te încurcă un picuț, dar e frumos.”

Amplasată la o altitudine de 1100 de metri, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni, renumita stațiune este recunoscută drept una dintre cele mai atractive destinații turistice montane din țară. Rând pe rând, la Stâna de Vale au fost inaugurate Parcul de aventură HAPPY LAND dotat cu opt trasee cu grade diferite de dificultate, un traseu școală și o tiroliană de 230 de metri, pârtia de tubing în lungime de 70 de metri, cu trambulină și cea de bob de 900 de metri lungime și cu o diferență de nivel de 52 de metri, ultimele două trasee fiind deschise pe tot parcursul anului. HAPPY LAND ADVENTURE oferă și alte posibilități de recreere, cum ar fi: închirierea de biciclete MTB și MTB electrice, Gravity coaster, disc golf sau tir cu arcul. Atracția verii este Dino Park, cel mai mare obiectiv de gen din vestul țării, care se întinde pe circa trei hectare și cuprinde peste 50 de dinozauri animatronici, care scot sunete și se mișcă, amplasați pe un traseu cu lungimea de un kilometru.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook