Dăncilă, Teodorovici, Fifor-noua conducere a PSD



Scenariul unui film horror. Prezentat astăzi la Sala Palatului, în discursul unui candidat la preşedinţia Partidului Social-Democrat. Vorbim despre deputatul Liviu Pleşoianu, care a comparat "tăcerea" din PSD cu scenariul unui film de groază.

LIVIU PLEŞOIANU, deputat

"Voiam să vin fără costum, într-o cămașă albă, exact așa cum am urcat pe scenă anul trecut la marele miting împotriva abuzurilor, unde mulți dintre dumneavoastră ați participat. Dar am hotărât să vin fără costum, însă într-o cămașă neagră, pentru că vreau să vă povestesc un film horror, care a rulat pe marele ecrane. Dintr-o dată oamenii tac, toată lumea tace, nimenu nu scoate niciun sunet, colegii nu mai vorbesc între ei, delegații de la congres nu mai vorbesc între ei, oamenii în aceeași casă nu mai vorbesc între ei. Care este motivul? La fiecare zgomot produs, la cel mai mic sunet emis, ca în orice film horror care se respectă apar niște monștri răi." 

Pleşoianu a adăugat că sentința de condamnare a lui Liviu Dragnea nu a fost întâmplător la o zi după alegeri. În schimb, Viorica Dăncilă a ales varianta unui discurs bazat pe realizările programului de guvernare şi despre provocările reprezentate de algerile următoare.

VIORICA DĂNCILĂ, preşedinte PSD

"Vom respecta opinia cetățenilor. Guvernul nu va emite ordonanță de urgență în legătură cu funcționarea sistemului judiciar. Orice modificare legislativă trebuie să se facă printr-o dezbatere dar și prin consultarea organismelor internaționale în domeniu."

Pe de altă parte, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. a declarat că social democrații ar trebui să fie mai preocupați de tehnologie și de online.

ECATERINA ANDRONESCU, ministrul Educaţiei

COSMINA STOIAN, reporter

"4.000 de delegati au fost aşteptaţi la Congresul PSD, la care a fost invitat şi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a avut un mesaj destul de direct pentru social-democraţi, cărora le-a spus că îi cheamă să trimită la Cotroceni un președinte al tuturor românilor, sensibil la nevoile celor mulți, şi nu un președinte al unor găști."

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, preşedinte ALDE

"În acești doi ani și jumătate nu ne-am luptat doar cu opoziția, ci și cu structuri oculte. Servicii secrete care se ocupă de cu totul altceva decât de ceea ce ar fi firesc, servicii care ar trebui să își chetuiască bugetele pentru apărare cetățenilor. "

Discursurile liderilor politici nu au fost însă primite cu foarte mare entuziasm de cei din sală, care şi-au petrecut o mare parte a timpului schimbând mesaje pe telefoane, poate sperând în aflarea cât mai rapidă a rezultatelor votului şi admirând filmele de prezentare pregătite de echipa tehnică.

AMBIANTA

Rezultatele votului nu s-au lăsat mult aşteptate. Viorica Dăncilă este noul preşedinte al partidului, învingându-l pe Liviu Pleşoianu care a ieşit pe locul al doilea. Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv iar Mihai Fifor este noul secretar general al PSD.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook