Depăşim pandemia, împreună"Trece şi asta!" În această perioadă, mai mult decât oricând, avem nevoie de optimism, de încredere, de gânduri bune şi de multă, multă muzică. Îndrăgitul artist Adrian Enache, coprezentator al emisiunii "Opriţi Timpul", difuzată în fiecare duminică de Naţional TV, s-a gândit la cei aflaţi în izolare, la cei dragi, pe care nu îi putem încă vizita, la toate planurile noastre făcute în ultimele luni şi ne-a transmis un mesaj, cum altfel? Muzical. Adrian Enache a ales melodia "Sfârşitul nu-i aici", interpretată de Florian Pittiş, şi ne-a oferit o nouă versiune.

AMBIANTA

Ne alăturăm şi noi iniţiativei lui Adrian Enache, pentru a vă spune, "Da, trece şi asta!"

Tora Apetrii-reporter: Ştirile nu trebuie să lipsească în această perioadă. Doar informaţi vom trece mai repede şi cu bine peste această încercare!

Andreea Popa-redactor: În viaţa fiecăruia sunt momente grele, dar uniţi le putem depăşi. Chiar şi de la distanţă, putem trimite un gând bun celor dragi.

Denis Ciulinaru-realizator Miezul Problemei: "În această perioadă, toate ştirile par rele. Unele şi sunt. Însă eu am mare încredere în poporul român, este o naţiune puternică. Totul va fi bine."

Alexandra Spânu-producător general Ştiri: Ne-aţi scris din izolare, am primit mii de mesaje. Ştim că nu este uşor. Tocmai de aceea, am încercat în aceste luni să vă fim aproape, cu ştirile şi emisiunile care vă interesează cu adevărat, fără titluri alarmiste, fără exagerări.

Iar misiunea noastră şi a dumneavoastră continuă! Pentru că sfârşitul nu-i aici!

AMBIANTA


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook